Picknick in het park!

De kinderen van het 4e,5e en 6e leerjaar verdienden tijdens de sportdag van mei een 'Picknick in het park'. Met dit mooie weer was het een ideaal moment om in de schaduw van de bomen en in een mooi kader te lunchen!

Poppenkastverhalen maken

In het derde leerjaar leerden de kinderen heel wat over magische verhalen vol fantasie. Ook poppenkastverhalen kennen geen geheimen meer voor hen. De kinderen leerden zelf een poppenkastverhaal schrijven en speelden deze vol enthousiasme voor hun klasgenootjes. Wat vonden ze dat leuk!

Schoolreis 2de leerjaar

Met het tweede leerjaar gingen we op schoolreis naar de Cosmodrome te Genk. We keken er naar een spectaculaire show "Polaris", waarin we veel bijleerden over sterren en planeten. Nadien mochten we zelf een raket knutselen. En nadien de raket "lanceren", dat was helemaal een topper! Hoger dan de bomen! Gelukkig geen enkele raket die bovenaan ergens bleef hangen... Het werd een onvergetelijke ervaring!

Schoolreis Ninglinspo

Vijf en zes trokken vorige week naar Aywaille om te wandelen in de prachtige omgeving van de Ninglinspo! Moe van het wandelen en ravotten keerden we huiswaarts. Een echt avontuur! Een schoolreis om nooit te vergeten...

Natuurwandeling en bezoek VOC

Vorige week ging het vijfde leerjaar op uitstap. Na een stevige wandeling langs de Nete en een gezellige picknick, kwamen we aan bij het VOC. Het vogelopvangcentrum Neteland in Herenthout. Hier kregen we een rondleiding en leerden we meer over wilde dieren, vogels en de voedselketen. We keerden moe maar voldaan terug huiswaarts!

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
Mooimakers.png
  • Grey Facebook Icon

Kleuter    Lager    Brede Basiszorg   Kleutereiland 't Goortje

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje | P. Mellaertsstraat 32 | 's Gravenhagestraat 6 | 2220 Heist op den Berg    015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be