Kerstmis

Onze vriendjes mochten zelf een foto nemen van de kersttafel. Op het knopje drukken en blijven kijken naar de boom...moeilijk, maar later de foto terug bekijken...dat is gemakkelijk en leuk. Aan iedereen een gezellige kersttijd!

Nieuwjaarszakken van de gemeente

De jeugddienst kwam woensdag langs in onze klas, om het nieuwjaar zingen te promoten. We kregen allemaal een nieuwe nieuwjaarszak, die we zeker gaan gebruiken op 31 december!

Dieren in de klas

Naar aanleiding van het W.O.- thema "dieren", kwamen er heel wat dieren op bezoek in het tweede leerjaar!. Ook de dierenarts kwam langs, want ook de verzorging van onze dieren in belangrijk! Het werd een leerrijke, leuke beestenboel!

Op 't Goortje zijn we er bijna klaar voor!

Een paar weken geleden hadden we nog onze dansschoenen aan voor ons groot-ouder-feest en nu hebben we al onze volgende schoenen klaar staan. Deze schoenen zijn echter niet om mee te stappen, ze zijn om gevuld te worden!!! Dus lieve Sint en Piet, als jij ergens zo'n mooie schoen ziet staan, stop jij er dan aub wat lekkers in?!

Pieten van 't Goortje oefenen in de turnzaal

Om een Piet te zijn, moet je echt sterk en lenig zijn. Op het dak klimmen, door de schoorsteen kruipen, met je touw van de stoomboot slingeren, ... het is niet voor doetjes. In de turnzaal oefenden onze kleuters al een beetje.

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
Mooimakers.png
  • Grey Facebook Icon

Kleuter    Lager    Brede Basiszorg   Kleutereiland 't Goortje

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje | P. Mellaertsstraat 32 | 's Gravenhagestraat 6 | 2220 Heist op den Berg    015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be