September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Naar theater

February 20, 2020

Vandaag mochten onze peuters van het Goortje op uitstap naar het cultuurcentrum in Heist od Berg. 

Vol spanning vertrokken we met de bus! 

Bij de inkomhal waren we heel erg onder de indruk van de grote glazen deur die automatisch open ging!

 

Tijdens de voorstelling konden we genieten van een muzikaal avontuur over een zee van dromen. Voor iedereen die zich wel eens alleen voelt. Een groot, leeg strand. Een oceaan die golft en klotst. De wind die mensenstemmen wegwaait. Een duinpan vol muziek, een stormboot. Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest. We springen samen in het diepe, verruilen het strand voor het blauwe land. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weer moet gaan. Vaarwel! VaarWel is geïnspireerd op het prentenboek De Kleine Walvis van Benji Davies. Het was een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen. 

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags