September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

March 3, 2020

March 3, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Stap voor stap onze handen wassen!

October 21, 2019

In de tweede Kijker van het vierde leerjaar staan instructies centraal. Vandaag leerden we een instructie geven en uitvoeren, namelijk het goed wassen van handen. Per twee zijn we aan het werk gegaan. De ene leerling las de stappen van de instructie voor en de andere leerling voerde ze uit. Nadien wisselden we van rol. Hierdoor leerden we dat het belangrijk is om rustig en duidelijk te spreken als je een instructie geeft en dat je aandachtig moet luisteren om een instructie goed uit te voeren. Ten slotte leerden we ook dat we onze vingertoppen en duimen ook goed moeten wassen, want die durven we meestal te vergeten!

 

Nu uitkijken naar het moment dat we onze eigen instructie mogen schrijven!

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags