September 24, 2020

September 21, 2020

September 17, 2020

September 10, 2020

March 10, 2020

Please reload

Recente berichten

Grootouderfeest

October 24, 2019

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Dit zijn onze oogappels!

September 9, 2019

Samen met onze oogappels hebben we het nieuwe schooljaar gevierd! Eerst deden we allerlei leuke opdrachten en spelletjes rond appeltjes. Na twee maanden vakantie was het superleuk om weer met elkaar te kunnen praten en spelen. Wat hadden we elkaar gemist!

Daarna maakten we lekkere appelflapjes. We schilden de appels en sneden hen al in vier stukken. Zo konden onze mete- en petekindjes de appels in kleine stukjes snijden. Echt teamwork dus! We deden enkele kleine stukjes appeltjes tussen de bladerdeeg en we vouwden de appelflap dicht. Tot slot deden we er nog wat eigeel over en de appelflapjes konden in de oven!

Bij een hapje hoort uiteraard ook een drankje. We maakten nog een appelsmoothie om te toasten op het nieuwe schooljaar.

Wanneer de appelflapjes klaar waren, mochten we ervan smullen! Mmmm… ze waren superlekker! Speciaal voor onze mama’s en papa’s hebben we er nog wat overgelaten. Zo konden jullie na de infoavond ook nog proeven van onze lekkere appelflapjes! Waren ze niet heerlijk? 

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags