Hoekenwerk Italië

Tijdens het hoekenwerk hebben we gewerkt in het thema Italië. We speelden het gezelschapsspel 'de toren van Pizza'. Met verschillende soorten pasta's maakten we een kunstwerk, Door samen te werken maakten we van de vlinderpasta's een herfstboom of vlinderschilderij. We probeerden om met kaplablokken en kosteloos materiaal de toren van Pizza na te bouwen. En het allerleukste en lekkerste was om zelf pizza te maken. We rolden het deeg uit en belegden het met vanalles dat we zelf lekker vonden. En dan maar smullen ... mmm.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief