Gezond ontbijt

Vorige vrijdag genoot het 3de lj van een gezond ontbijtbuffet samen met hun petekindje. Er waren lekkere aardbeien, kersen, rode bessen, komkommer. Ze proefden van zelfgemaakte confituur. Er werden ook eitjes gebakken. Ze hebben hun buikje goed vol gesmuld.

Aftellen naar... vakantie

Ik ga op reis naar … En wat neem ik mee ? En wat ga ik daar doen ? Ieder heeft zo zijn eigen idee van een toffe vakantie. Kijk maar welke plannen wij maken .

WEBSHOP TURNKLEDIJ

Uit je turnkleren gegroeid? Nieuwe nodig? Bestel nu reeds je turnkledij on-line via het formulier op de sportblog! Hoe werkt het? 1. surf naar: http://heistgoorsport.blogspot.be/p/bestel-turnkledij.html 2. Vul allle gegevens in, en klik op <verzenden>. U krijgt een bevestiging van de bestelling per e-mail. 3. Wij geven zo snel mogelijk (in september) de gewenste kledij mee met uw kind. 4. U controleert of alles past. A) Past het? --> volledige naam van het kind erin noteren (geen initialen!) B) Past het NIET? --> Niets in noteren, terug meegeven met uw kind, samen met een briefje met de gewenste maat. 5. We stoppen de nieuwe spullen in de turnzak van uw kind. 6. De gymkledij wordt verrekend

Lang leve papa!

Op ’t Goortje werd veel verteld, de voorbije week: “ Mijn papa heeft spierballen en die zijn heel dik”, “Mijn vake smijt meststoffen met zijn tractor en dan krijg ik een emmer en dan mag ik er ook smijten”, “Mijn papa moet gaan werken want wij hebben geen geld meer. Als papa weer centen heeft, gaan we naar de bergen”, “Mijn papa heeft met een lama gevochten en ik moest zo pipi doen”,… Allemaal leuke uitspraken en net zoals bij de mama of het moeke is het duidelijk: we zien onze papa en ons vake graag!

Jules in de Lente

Maandag vertelden we het verhaal van Jules in de lente. Er was de zon, de vlinders, de vogel in de lucht…maar wat deed die vogel toch op het been van Jules? Vraag het maar eens aan je kleuter. De rest van de week kwamen wel meer vogels en vlinders aan bod: op de speeltafel, door de verf, in het verhaal en spelletje van Rupsje Nooitgenoeg, … Volgende week gaan we van het vliegend over naar het rollend materiaal, dan mogen de fietsen (en de fietshelm) weer meekomen.

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
Mooimakers.png
  • Grey Facebook Icon

Kleuter    Lager    Brede Basiszorg   Kleutereiland 't Goortje

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje | P. Mellaertsstraat 32 | 's Gravenhagestraat 6 | 2220 Heist op den Berg    015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be