Lang leve papa!

Op ’t Goortje werd veel verteld, de voorbije week: “ Mijn papa heeft spierballen en die zijn heel dik”, “Mijn vake smijt meststoffen met zijn tractor en dan krijg ik een emmer en dan mag ik er ook smijten”, “Mijn papa moet gaan werken want wij hebben geen geld meer. Als papa weer centen heeft, gaan we naar de bergen”, “Mijn papa heeft met een lama gevochten en ik moest zo pipi doen”,… Allemaal leuke uitspraken en net zoals bij de mama of het moeke is het duidelijk: we zien onze papa en ons vake graag!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief