top of page

Hoe voel jij je vandaag?

Ik ben blij... "omdat ik mag spelen met ...", "omdat ik met de nieuwe tractor met de grote schep mag rijden", "lang zal hij leve, lang zal hij leve"

Ik ben verdrietig... "ik ben uit mijn bed gevallen en dan 'boem' op de grond en dan 'au' doet mijn been pijn", "om de paard...dat doet 'hihaa' en dan val ik eraf dan dan heb ik pijn", "ik heb een pijntje, hier ..."( en toont de kleine stip op haar vinger)

Ik ben bang... " als ik in de lucht vlieg",  "van de mug op mijn kamer", "ik ben nooit bang", "om het paard...dat doet 'hihaa' en dan ben ik bang'

Ik ben boos... "om het paard...en de boer", "ik ben nog niet boos geweest"

De voorbije week vertelden we heel wat over onze gevoelens, hoe je jouw eigen gevoelens kan laten zien, hoe je kan zien zien hoe iemand anders zich voelt,... Vooral dat je blij mag zijn (da's gemakkelijk), maar ook verdrietig of bang of boos. Zelfs de juf is dat wel eens ;-)  
Comentarios


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page