top of page

Naar theater

Vandaag mochten onze peuters van het Goortje op uitstap naar het cultuurcentrum in Heist od Berg.

Vol spanning vertrokken we met de bus!

Bij de inkomhal waren we heel erg onder de indruk van de grote glazen deur die automatisch open ging!

Tijdens de voorstelling konden we genieten van een muzikaal avontuur over een zee van dromen. Voor iedereen die zich wel eens alleen voelt. Een groot, leeg strand. Een oceaan die golft en klotst. De wind die mensenstemmen wegwaait. Een duinpan vol muziek, een stormboot. Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest. We springen samen in het diepe, verruilen het strand voor het blauwe land. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weer moet gaan. Vaarwel! VaarWel is geïnspireerd op het prentenboek De Kleine Walvis van Benji Davies. Het was een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page