Goudlokje en de beren

Goudlokje en de beren. Kennen jullie dit sprookje? Onze kleuters van 't Goortje hebben er een ganse week rond gewerkt. Vandaag sloten we het thema af met het bereiden van een lekkere pudding en sneden we zelf bananen (ook beren hebben vitaminen nodig šŸ˜‰). Willen jullie dit verhaal ook eens lezen? Of beter, willen jullie dit verhaal eens laten vertellen door je kleuter? In de hoofdbib van Heist of in de bibbus vind je het. En de kleuter die het verhaal kan vertellen vind je vast en zeker bij je thuis!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

ā€‹

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief 

ā€‹