Wat is er gebeurd...

Eerst was alles proper en schoon. De dieren waren vrolijk en blij. Toen kwam er echter iemand afval kieperen op de grond. Alles stonk, en het was er nu vuil. De prinses zocht met ons mee waar al het afval gesorteerd moest worden: Papier in de papierbak, fruitschillen in de groene vuilbak, flessen in de blauwe vuilbak. Samen maakten we er weer een schoon en proper land van. En de koning? Die was tevreden en gaf ons een dikke duim voor het sorteren in de juiste vuilnisbak.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief