Ziek zijn

"Dag juf, ben jij ziek vandaag?" Die vraag komt bijna elke morgen. Je kan maar beter oppassen met wat je antwoordt, want voor je 't weet heb je een hele reeks onderzoeken ondergaan. "Je bloed komt naar boven","geef je oor want je hebt koorts", "mond open voor het medicijn". Gelukkig zijn er ondertussen nog andere kleuters die het aandurven om ziek te zijn (zo aan je laten prutsen vergt toch wel wat moed) en wordt mijn plaats in het ziekbedje door anderen ingenomen. Hopelijk zijn onze zieke vriendjes ook weer snel genezen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief