Lieve Sinterklaas en Piet en paard

" Lieve Sinterklaas en Piet en paard, Wij zijn allemaal kindjes van 't Goortje. Wij zijn flink. Wil jij naar onze klas komen? Wil jij snoepjes gooien in de lucht? Het paard mag kaka doen buiten. Binnen niet. Dat hebben we niet zo graag. Dat is niet grappig. Wil jij speelgoedjes brengen? De puzzel is stuk. Dank U Sinterklaas." Onze kleuters van 't Goortje dicteerden een brief aan Sinterklaas. We vragen niet veel, maar weten toch wel wat we willen...en niet willen. En nu maar duimen dat hij langs gaat komen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief