top of page

Brei- en knutselnamiddagen

We organiseerden in het derde en vierde leerjaar twee brei- en knutselnamiddagen. De kinderen van de twee klassen werden in kleine groepjes verdeeld en mochten samen met een oma, mama, papa of juf aan de slag gaan. Ze maakten mooie kerstballen met gekleurd papier die ze nadien in de kerstboom mochten hangen.

Wat zijn onze kerstbomen mooi geworden!

Ook werden er met wol leuke kerstmutsjes gemaakt en konden ze met behulp van een stappenplan servieten vouwen in de vorm van een kerstboom en kerstman. Zo kunnen ze de feesttafel extra opfleuren en aankleden.

'Breinaalden, wol en potloodvriendjes' waren de andere ingrediënten van deze fijne namiddagen. Op korte tijd en met een goede ondersteuning van de helpers, leerden de kinderen zelf breien. Wat maakten ze prachtige slangen en poppetjes om op hun potlood te zetten!

Een grote 'dank je wel' aan al de helpers! Dankzij jullie werden deze namiddagen een super leuke ervaring voor de kinderen. Zowel zij als de juffen hebben er enorm van genoten.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page