11.11.11 India

Vandaag hadden we een leuke workshop ivm India. We mochten kledij van ginder passen. De juf toverde van een lap stof een broek voor de jongens .We roken aan de kruiden en weten nu waarom ze pikant voedsel eten. We zagen met welk eenvoudig speelgoed ze speelden. We weten nu ook hoe ze wonen en slapen. Ze vereren veel goden en maken zich graag mooi met hennatekeningen. Ze wensen mekaar geluk door iemand te verwelkomen met mooie vloertekeningen voor de deur met krijtpoeder.

Het was zeer interessant.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
  • Grey Facebook Icon

Kleuter    Lager    Brede Basiszorg   Kleutereiland 't Goortje

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje | P. Mellaertsstraat 32 | 's Gravenhagestraat 6 | 2220 Heist op den Berg    015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be