Verkiezingen

Ook in Heist-Goor is de verkiezingskoorts gestegen. De leerlingen van 5A vormden klaspartijen en verkiezingen om een klasparlement te vormen. De verkiezingsprogramma's werden voorgesteld, affiches werden opgehangen,... Vandaag was het dan eindelijk zo ver! Om 10.45 opende ons stemkantoor. De voorzitter, secretaris en bijzitters waren er klaar voor.Ook het zesde leerjaar en de leerkrachten kwamen hun stem uitbrengen. Nadien kwam het telkantoor in actie... Tijd om de stemmen te tellen. Wie wordt de grote winnaar van de verkiezingen???

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
  • Grey Facebook Icon

Kleuter    Lager    Brede Basiszorg   Kleutereiland 't Goortje

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje | P. Mellaertsstraat 32 | 's Gravenhagestraat 6 | 2220 Heist op den Berg    015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be