Verkiezingen

Ook in Heist-Goor is de verkiezingskoorts gestegen. De leerlingen van 5A vormden klaspartijen en verkiezingen om een klasparlement te vormen. De verkiezingsprogramma's werden voorgesteld, affiches werden opgehangen,... Vandaag was het dan eindelijk zo ver! Om 10.45 opende ons stemkantoor. De voorzitter, secretaris en bijzitters waren er klaar voor.Ook het zesde leerjaar en de leerkrachten kwamen hun stem uitbrengen. Nadien kwam het telkantoor in actie... Tijd om de stemmen te tellen. Wie wordt de grote winnaar van de verkiezingen???

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief