top of page

E-mails leren versturen

De kinderen van het derde leerjaar leerden de voorbije weken tijdens de taallessen over uitnodigingen, reclame en brieven schrijven. Om het taalthema af te ronden, leerden ze ook een e-mail opstellen. Niets zo leuk om dit dan ook écht te kunnen doen! De kinderen maakten gebruik van hun eigen klas e-mailadres om een echte mail naar hun ouders te verzenden. Ze gingen ijverig aan de slag met de laptops en dootabs en beleefden veel plezier aan de activiteit. Een beetje later kregen ze zelfs al heel wat reacties van fiere mama’s en papa’s. Het was zowel voor de kinderen als voor de juffen een zeer leerrijke activiteit!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page