Leestikkertje

In het eerste leerjaar leren we lezen. We kennen ondertussen al enkele lettertjes: i, k, m, o, l, b, ee en de r. Flink hé? Om de lettertjes nog wat beter in te oefenen, deden we een tikspel op de speelplaats.

Iedereen liep rond met een letter in de hand. Wanneer de tikkers ons getikt hadden, moesten ze eerst ons lettertje lezen. Wanneer de tikkers een foutje maakten, mochten we gewoon verder lopen. Dan moesten ze ons daarna nog een keertje tikken. Tot het wel gelukt was. We hebben dat supergoed gedaan!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief