top of page

Wat een stralende dag ...

We vlogen de dag in met het lied ‘Mooi weer vandaag’ en dit bracht ons zeker geluk. Tijdens het zingen en dansen kwam de zon reeds tevoorschijn. Het beloofde warm weer te worden, maar wel met heel wat wind. Daarna een erehaag voor onze jarige Emma. Zij mocht onder luid verjaardagsgezang als eerste de refter binnen.

Na het ontbijt zijn we met de tram vertrokken richting natuurdomein de Yzermonding. Hier leerden we veel over slikken en schorren. We hebben hier zelfs van de meest voorkomende planten mogen proeven en er mogen aan ruiken. Onze gidsen toonden ons ook levende krabbetjes en een veelkleurige zeeduizendpoot. We hebben vandaag zelfs een tweede zeehondje gespot.

Daarna opnieuw met de tram terug naar onze huisjes, waar ons een lekker warm middagmaal stond op te wachten. Veel tijd om te rusten hadden we niet, want na de middag stonden onze sportmonitoren al klaar om er in te vliegen. Na twee uur sport en spel, kregen we een vieruurtje en tijd om uit te rusten op ons bed met een briefje van de post. Leuk!

’s Avonds schreven we onze kaartjes en konden we onszelf opfrissen onder een lekkere douche. Juf Sarah en juf Robine gingen als echte nachtwakers de kaartjes nog op de post doen.

Nu tijd om in ons bedje te gaan zodat we uitgerust zijn voor morgen weer een fijne dag!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page