top of page

Pizza maken

Dinsdag maakten we onze eigen hartjes-pizza.

Eerst kneden we het pizzadeeg, daarna moesten we met de deegrol het bolletje heel dun uitrollen. Dit was niet altijd even makkelijk. Daarna namen we een schepje tomatensaus, dat we dan uitsmeerden over het hele hartje. We kregen ook een schijfje mozzarella en dit hebben we in kleine stukjes geschuurd en verdeeld over onze pizza. Als laatste mochten we kiezen om de pizza nog extra te beleggen met hesp, salami of ananas.

Na de speeltijd waren onze pizza's klaar en konden we smullen van onze eigen hartjes-pizza.

Nog eens bedankt aan Myriam om ons te helpen bij het koken!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page