Boswandeling 5-jarigen

Dinsdagmiddag mochten we onze laarzen aandoen om naar het bos te gaan. Onze missie was: een echte ‘speurneus’ worden. Kristien en Fonz wachtten ons op in het bos. Zij hebben ons daar van alles verteld over de natuur. Kristien vertelde ons over de verschillende soorten paddenstoelen, schors en blaadjes. We vonden veel blaadjes, naalden en eikels op de grond. Naar kriebeldiertjes hebben we ook gezocht, maar hiervan hebben we er niet zo veel gevonden. Tenslotte mochten we zelfs met een stethoscoop naar de bomen luisteren. Wat een avontuur!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief