Moederdag

“Mijn mama heeft een mooi kleed. Ik zie graag blauw, maar dat heeft ze niet. “,” Mijn mama heeft geen pyjama, die slaapt in haar blootje”, “ Mijn mama drinkt graag cola en Ice-tea, maar ik moet water drinken”, “Mijn moeke eet graag gekookte patatjes. Ik en mijn vake eten liever gebakken patatjes, mijn moeke eet dan maar mee gebakken patatjes”, “Mijn mama kan kleine plantjes laten groot worden” Je ziet het: we hebben een mooi - maar realistisch - beeld van onze mama’s en moekes en één ding is voor iedereen hetzelfde: we zien hen graag!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief