top of page

Thema baby

De voorbije weken werkten we in onze klassen rond het thema ‘baby’. We hadden het geluk dat toen ook het zusje van Linde werd geboren. Hierdoor kwamen we al heel wat te weten via Linde.

In onze poppenkamers werden de poppen verzorgd door de beste mama’s en papa’s. We leerden ook om de poppen een bad te geven en dit gebeurde met heel veel zorg en plezier door onze kleuters.

Op maandag is het zusje van Milane op bezoek geweest in onze klassen. Het was toen heel stil in onze refter, uit zorg voor Jade. We kregen de kans om heel wat vragen te stellen aan de mama en zo hebben we weeral heel wat bijgeleerd over baby’s.

We hadden zelfs ook een baby duifje op bezoek in onze klassen. Mathis wist ons heel veel te vertellen over het duifje. Zo hebben we geleerd over de verschillen tussen een echte baby en een baby duifje.

De activiteiten rond de babyfoto’s van onze kleuters en de geboortekaartjes waren ook heel leuk. Het was vooral moeilijk om te achterhalen van wie de babyfoto’s waren. De kleuters genieten er nog van om alle kaartjes en foto’s tussendoor te bekijken en te bespreken met elkaar. Daarom blijven ze nog even in de klas.
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page