Wandeltocht naar 't Goortje

Om het schooljaar in te zetten wandelden de kinderen van 't Goor naar 't Goortje. Dit deden ze niet zomaar. Onderweg konden ze sleutels vinden een de hand van opdrachten en ook op de terreinen van 't Goortje waren er nog enkele activiteiten om de laatste sleutels te verdienen. Uiteindelijk kon elke klasbubbel zijn slot van de grote kist open maken en de tractor voor de jongste kleuters bevrijden, samen met een speelplaatsbal boor elke klas.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
  • Grey Facebook Icon

Kleuter    Lager    Brede Basiszorg   Kleutereiland 't Goortje

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje | P. Mellaertsstraat 32 | 's Gravenhagestraat 6 | 2220 Heist op den Berg    015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be