top of page

Maskers maken

De leerlingen van het zesde leerjaar maakten een gipsmasker, een afdruk van het gezicht van een vriend uit de klas. Spannend! Zou het masker wel op mij lijken? Wel als je elk gips-stukje glad wrijft zodat het mooi aansluit aan het gezicht. Zou het masker wel van mijn gezicht loskomen? Wel als je je gezicht vooraf goed insmeert met een vettige gezichtscrème en je haren goed naar achteren houdt met een haarbandje. Zou mijn masker wel sterk zijn en niet breken? Wel als je genoeg gips-stukjes gebruikt en zeker op de breekbaarste delen je masker dik genoeg maakt. Geen enkel masker brak! Knap gedaan jongens en meisjes!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page