top of page

Winkeltje spelen

Op donderdag leerden de kinderen van het eerste leerjaar rekenen met de euro. Daarom speelden we ook winkeltje in de klas.

We maakten drie mooie winkels: een groente- en fruitwinkel, een poppenwinkel en een autowinkel. De prijzen werden natuurlijk bij onze spulletjes gezet. Daarna gingen we met onze winkelkar en ons winkelmandje naar de kassa om deze spulletjes te betalen met speelgoedgeld. Wanneer we te veel geld gaven, moesten we natuurlijk geld terugkrijgen. Goed rekenen dus! Maar er kwam zelfs een beetje taal aan te pas, want sommigen onder ons probeerden al echte naamkaartjes te maken voor de groentjes uit hun winkel.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page