Hoekenwerk voertuigen

Op donderdag deden we een hoekenwerk over voertuigen. We legden een getallentrein in de juiste volgorde, oefenden onze fijne motoriek door de weg van een racewagen te volgen en vulden de laadbakken van enkele vrachtwagens met het juiste aantal blokken. Hierbij moesten we zeker goed tellen. We speelden ook een domino van leuke vliegtuigjes, deden een lottospel van verkeersborden en we gingen aan de slag met klei. Hiermee mochten we dan een vliegtuig of luchtballon in de lucht kleien of een trein op de sporen, ... We hebben hard gewerkt!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief