top of page

MEGA-sportdag

Joepie, het vierde leerjaar heeft een MEGA-sportdag achter de rug.

We begonnen meteen op de schaatsbaan. Na wat vrij schaatsen op het ijs waren we opgewarmd voor een les hockey en een les kunstschaatsen. Nadien hebben we een stevige wandeling gemaakt. We zochten allerlei foto’s die ons de weg wezen naar de sporthal. Daar konden we even tot rust komen en onze boterhammen opeten.

Vervolgens mochten we allerlei leuke volksspelen spelen op de parking van het zwembad. Na deze leuke spelen, namen we een frisse duik in het zwembad! Alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook nog hockey en voetbal gespeeld op het voetbalterrein van Heist. Wat was dat leuk!

Afsluiten deden we met een gezellige wandeling richting de schaatsbaan.

We zouden heel graag de meester, alle mama’s, papa’s en moekes willen bedanken voor hun helpende handen!

Dankjewel hiervoor!

Uitgelichte berichten
Recente berichten