top of page

Workshop 11.11.11 - Indiakoffer

Op donderdag 17 oktober is Stien naar onze school gekomen. Zij heeft ons laten kennismaken met de leefwereld van mensen in India. We ontdekten hoe kinderen in India wonen en leven en leerden veel bij over school, spel, vrije tijd, mode, sport, eten en drinken,… Stien had heel wat foto’s en voorwerpen meegebracht die we zelf ontdekten aan de hand van een verhaal en opdrachten. We mochten zelfs ruiken aan kruiden, Indische kleren dragen en het slaapmatje uitproberen. Ook weten we nu allemaal hoe we onze eigen naam in het Hindi moeten schrijven! Dankjewel Stien voor de leerrijke en leuke voormiddag!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page