Hoekenwerk in het vierde leerjaar

In het vierde leerjaar hebben we onze eerste hoekenwerk achter de rug. We mochten allerlei leuke dingen doen zoals smartgames, bouwen met K'nex, oefenen op Kweetet, een ganzenbordspel spelen om onze ei-woorden op te frissen, een spel om onze maaltafels te oefenen en een e-card sturen naar mama of papa. Sommige kinderen hebben zelfs een e-card terug gekregen! Volgende weken schuiven we door zodat iedereen alles een keertje kan doen. We gaan dus nog mama's en papa's verrassen met een mooie e-card! We kijken er al naar uit!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief