top of page

Een tekenaar in de klas

In het tweede leerjaar leerden we in ons vorig thema van Taal over verschillende soorten boeken en hoe boeken worden gemaakt. Het ideale moment om iemand naar de klas te halen die hier meer over weet. De papa van Birte, Frodo, is een striptekenaar. Hij vertelde ons hoe zijn tekeningen en boeken tot stand worden gebracht en welke opdrachten hij allemaal uitvoert. Het was ook leuk om te zien hoeveel materiaal hij had meegebracht. Tot slot maakte hij een mooie tekening om in onze klas op te hangen. Wie zijn werk wil bekijken, of een boek wil bestellen kan dat op deze site : www.frododedecker.com

Het werd een leerrijke ervaring!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page