Verteltafels van de huisdieren

Vandaag hebben we weeral heel wat bijgeleerd over de hond, de poes, de goudvis en de kanarie. De kinderen hebben eerst al de meegebrachte materialen onderzocht, besproken en gesorteerd. Met behulp van deze materialen, infoboeken, eigen ervaringen en prenten hebben we in kleine groepjes een verteltafel van elk dier gemaakt. Op het einde heeft elk groepje zijn eigen huisdier aan de verteltafel voorgesteld. Hierdoor hebben we heel wat bijgeleerd over deze huisdieren en leerden we om ook al een keer voor een klein klasgroepje iets te presenteren.

Bedankt voor de vele materialen die we vandaag konden gebruiken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief