top of page

Verteltafels van de huisdieren

Vandaag hebben we weeral heel wat bijgeleerd over de hond, de poes, de goudvis en de kanarie. De kinderen hebben eerst al de meegebrachte materialen onderzocht, besproken en gesorteerd. Met behulp van deze materialen, infoboeken, eigen ervaringen en prenten hebben we in kleine groepjes een verteltafel van elk dier gemaakt. Op het einde heeft elk groepje zijn eigen huisdier aan de verteltafel voorgesteld. Hierdoor hebben we heel wat bijgeleerd over deze huisdieren en leerden we om ook al een keer voor een klein klasgroepje iets te presenteren.

Bedankt voor de vele materialen die we vandaag konden gebruiken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page