top of page

Vrijdag, weer naar huis dag ...

De ochtend bracht al meteen heel wat werk mee. Nog voor het ontbijt moesten we alle koffers inpakken en verzamelen. We moesten ook onze huisjes keren en netjes achterlaten. Na het ontbijt was er nog tijd voor sport. Een heuse teambuilding deze keer met heel wat leuke opdrachten. En wat werden we vanmiddag nog verwend met frietjes en stoofvlees! We zongen nog voor de jarige Matiss en die bezorgde iedereen nog een lekker snoepje. Daarna de koffers inladen en afscheid nemen van onze huisjes. Een dikke dankjewel aan meester Mathias om met ons een week op pad te gaan. We zetten hem vanochtend nog in de bloemetjes en bedankten hem met snoep en chocola. Bedankt lieve kids voor de fijne week! Nu zijn we onderweg naar huis....

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page