top of page

Een dagje vol chocolade

Maandag zijn we op uitstap geweest naar de bakker in het dorp. We zijn daar gaan kijken naar de chocolade eitjes. We hebben enkele vragen kunnen stellen aan de verkoopster. We kochten ook 2 witte, 2 bruine en 1 zwart ei. De eieren werden op een weegschaal gelegd en zo konden we zien hoeveel we moesten betalen voor onze eieren. Terug op school hebben we kunnen proeven van de verschillende eieren.

In de namiddag hebben we chocolade gesmolten. Met behulp van spuitjes zijn we met de chocolade aan de slag gegaan. Samen hebben we prachtige groepswerken van chocolade gemaakt. We laten de chocolade nog een nachtje hard worden en morgen kunnen we smullen van ons groepswerk.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page