Zwerfvuilactie

Net zoals alle klassen van onze school, zijn ook wij vorige vrijdag zwerfvuil gaan verzamelen. Wij hebben heel veel vuil gevonden. Lege blikjes, flesjes,… Op een plaats hebben wij wel 3 volle vuilzakken gevonden. Op die plaats hadden we een bordje geplaatst met er op: Heist-Goor is hier afval komen rapen. Een tijdje erna lag er terug afval. Dat vonden wij heel spijtig. We zouden het fijn vinden dat jullie meer aandacht geven aan de natuur. Want dat vinden wij heel belangrijk. Doe jullie afval in de vuilbak.

GROETJES 5A.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief