top of page

Film 'De wedstrijd' (14/2)

In de namiddag zijn we samen met de leerlingen van het vijfde leerjaar naar het Cultuur Centrum geweest. Daar hebben we de prachtige Deense film 'De wedstrijd' bekeken. De leerlingen maakten kennis met Karl en Sawsan, twee kinderen die in een heel andere cultuur maar wel in dezelfde stad opgroeien. Samen beleven ze een groots avontuur om hun passie voor muziek tot leven te brengen en Sawsan te laten deelnemen aan de zangwedstrijd. De leerlingen hebben met volle teugen genoten van de film, net zoals de leerkrachten. Wanneer we terug op school waren, hadden we nog even de tijd om een groepsfoto te nemen. Op de foto maakten de leerlingen op z'n "Baba Yega's" duidelijk dat ze blij waren de film gezien te hebben.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page