Conditieparcours (13/2)

Vandaag lieten de leerlingen zich van hun sportiefste kant zien tijdens het conditieparcours. Na een potje tienbal hebben de leerlingen negen verschillende posten doorlopen waar ze telkens op de beats van de muziek verschillende conditieoefeningen uitvoerden. Squads, pompen, supermanoefening, sit-ups, touwtje springen,... de leerlingen probeerden het allemaal en hadden er op het einde van de rit een goede training opzitten.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
  • Grey Facebook Icon

Kleuter    Lager    Brede Basiszorg   Kleutereiland 't Goortje

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje | P. Mellaertsstraat 32 | 's Gravenhagestraat 6 | 2220 Heist op den Berg    015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be