Huis van de Sint

Nog 7 nachtjes slapen en we gaan oog in oog staan met de zwarte pieten van de sint. Zij gaan ons rondleiden in hun verblijf in België. We zullen het verschil wel vlug merken! Een mooi opgeruimde slaapkamer van sinterklaas en een rommelige slaapzaal van de pieten. We zijn al een liedje aan't oefenen want onze stemmen moeten gesmeerd zijn om een klein optreden te doen voor muziekpiet! Iedereen kijkt er naar uit, het aftellen kan beginnen. Als we maandag op school komen, is het al maar 3 keer slapen,... spannend!!! Het eerste leerjaar

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief