Ontbijt 3de leerjaar

Naar aanleiding van ons thema “gezonde voeding” hebben we samen met onze petekindjes van een superlekker ontbijt genoten!!! We aten lekkere komkommertjes, vers geplukte aardbeien, rode besjes en frambozen. Er waren ook bananen. Juf Nancy bakte eitjes. Er was wit en grof brood van de bakker en ook zelfgebakken brood. Verder proefden we wat van de yoghurt, smeerkaas en beleg. Er was ook zelfgemaakte honing, aardbeien-, pruimen- en rabarberconfituur. Sommige kindjes smulden ook van de cornflakes. Er was melk, fruitsap en water om te drinken. We smulden ons buikje vol! Mmmmmmm…..

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief