top of page

Een nieuwkomer in de klas!

Joepie! Wij hebben een nieuweling in de klas en zijn naam is Junior! Nee, geen nieuwe leerling hoor! Het is een leuk, klein visje die we Junior hebben genoemd. Op een dag kregen we een brief van Fons, een oudere man die niet meer voor zijn vissen kon zorgen. Daarom mogen wij één van zijn vissen verzorgen. Deze vis neemt ons mee op avontuur onder water. We hebben bijvoorbeeld al geleerd dat de aarde vooral uit zout water bestaat en dat water drie vormen kan aannemen: vloeibaar, vast en waterdamp. Ook kunnen we al uitleggen hoe de waterkringloop werkt en binnenkort maken we een eigen waterzuiveringsstation! Zuiver water is niet alleen voor ons heel belangrijk, maar ook Junior heeft zuiver water nodig. Gelukkig heeft Niene voor een supermooi aquarium gezorgd met een goede filter. Fons stuurt ons wekelijks een brief en wij gaan, samen met Junior, nog meer ontdekken over water! Zo leren we heel wat bij want op 30 mei gaan we met de ganse klas naar Hidrodoe!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page