top of page

3de kleuterklas op weg naar Goodforest

De voorbije weken hebben we doorgebracht in het oerwoud. We gingen samen met de dieren op stap naar Goodforest. Een paradijs in het oerwoud waar nog geen mensen zijn geweest en waar veel plaats en voldoende eten en drinken is voor de dieren. Het was een lange vermoeiende reis, met veel hindernissen. Maar doordat de dieren goed samenbleven zijn ze er uiteindelijk geraakt!

In de klas hadden we een echt oerwoudhoekje gemaakt, met dierenmaskers, verkleedkleren van tijgers en met onze knuffels van thuis erbij werd het net echt. (Trouwens hartelijk dank daarvoor mama’s en papa’s) Ook een zandtafel met dieren, bulldozers en takken kwam er in de klas. We hebben dieren gemeten en moeten opschrijven hoeveel lange en korte staafjes we daarvoor nodig hadden, een krokodil geknutseld, een opdracht dieren tellen gemaakt, het spannende apenspel gespeeld enz.…

Deze week zijn we weer op reis vertrokken, maar nu naar het verre Thailand.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page