top of page

Tanden poetsen

Wij hebben in het derde leerjaar onlangs kennis gemaakt met Ben de Bever. Hij leert ons hoe ons gebit eruit ziet en hoe we onze tanden gezond kunnen houden. Afgelopen maandag hebben we geleerd hoe we onze tanden goed kunnen poetsen. Aan de hand van de tips van Ben de Bever gingen we aan de slag. We kregen van de juf een soort snoepje met roze kleurstof. Deze kleurstof kleurde alle tandplak op onze tanden en moesten we weer weggepoetst krijgen. Met onze tandenborstel en tandpasta in de hand gingen we aan de slag. Al die roze mondjes waren een gek zicht. Al goed dat de tandenborstels hun werk goed deden en na twee minuten poetsen, was alle tandplak weer verdwenen. Volgende maanden houden we op onze tandenpoetskaart bij hoe flink wij onze tanden poetsen. Hopelijk lukt het ons om ons gebit gaatjesvrij te houden!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page