top of page

Op bezoek in de KBC-bank

Op dinsdag 1 maart gingen we met de leerlingen van het derde leerjaar op bezoek in de KBC-bank. Ingrid gaf ons daar een zeer boeiende en leerrijke rondleiding. We kregen te zien hoe een bankautomaat er langs voor en langs achter uit zag. Ingrid toonde ons hoe je geld kon afhalen en weer kon storten. We mochten ook langsgaan in de kluizenruimte. Dit is een ruimte vol met kleine en grotere kluizen waar klanten waardevolle spullen konden opbergen. We mochten onze arm in een kluisje steken om te voelen hoe diep deze was. Ingrid leerde ons ook hoe we aan een biljet konden merken of het echt of vals was. Ze gaf ons tips zodat we dit zelf ook kunnen controleren.

Dankuwel Ingrid voor dit interessante bezoekje!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page