Naar de tandarts

De voorbije 2 weken hebben we wel iets bijgeleerd over onze tanden. Vooral over hoe we onze tanden moeten verzorgen: niet teveel snoepen of frisdrank drinken, tweemaal poetsen per dag en regelmatig op controle bij de tandarts.

Ook in de klas konden we een bezoekje brengen aan de tandarts. We konden rustig in een boekje bladeren in de wachtzaal, er was een assistent die onze afspraken noteerde en waar we ook moesten betalen en natuurlijk de tandarts die de patiënten behandelde

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Mooimakers.png
Facebook.jpg

Vrije Basisschool 't Goor & 't Goortje

P. Mellaertsstraat 32

's Gravenhagestraat 6

 2220 Heist op den Berg   

015/24 76 64  vbshgoor@vbshgoor.be

Bubbel logo.png

Kleuter | Lager   

Peutereiland 't Goortje

Brede  Basiszorg 

Digitaal  

Oog voor iedereen 

Sportief