top of page

Technotrailer

Op maandag 26 januari kwamen we op school en we zagen de trailer al staan. Dan duurde de speeltijd niet meer lang. Dan moesten we snel onze boekentassen weg gaan zetten. En de uitleg erover begon. Dan snel kennis maken met de groepsleiders en de dag kon beginnen. In de klas van juffrouw Miriam zagen we een hele grote batterij staan en een bak vol tablets. Eerst wat uitleg over de reuze batterij. Dan over de tablets. Daarna zagen we ook een raar apparaat staan. Ze zeiden dat datvoor een gsm-houder dient. Iedereen vond het direct cool. We werden verdeeld in groepjes. Zo schoven we door naar alle standjes. We merkten dat de tablets het populairste waren. Dan hadden we 5 min. pauze en op naar het volgende. Dan gingen we een dobbelsteen maken. We moesten eerst tekenen en dan de gaatjes boren en dan heel veel schuren maar na lang zwoegen en zweten was het resultaat de moeite waard. Toen gingen we de T² Trailer in. Daar zagen we een robot staan, daar kregen we ook uitleg over . Dan moesten die ook bedienen. Toen konen we ook onze talenten ontdekken met een computerprogramma. We maakten onze gel in de chemie. We mochten ook ons eigen boekje maken met onze gezichten op. Toen gingen we naar de bambox. Daar moesten we een brug maken van bamboe stokjes en elastiekjes. We moesten die dan tussen 2 tafels zetten. Zo zagen we welke dat het hoogste was. Daarna deden ze testen met gewichten. Zo zagen we welke brug het sterkste was. Dat was een leuke dag zeg.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page