top of page

Oh nee, regenweer!

De dag beginnen met ‘Mooi weer vandaag’ lukte niet doordat het net begon te regenen toen we buiten klaar stonden om te dansen. Na het ontbijt een tweede poging en jaja, de regen verdween… of toch voor even! Tijdens de droge voormiddag konden we sporten op het strand. Het vliegeren en baseballen was leuk!

Een stevig middagmaal met worst, rode kool, appelmoes en gebakken patatjes viel bij iedereen best in de smaak. Nadien hadden we even tijd om de post te lezen, nog enkele kaartjes te schrijven en onze chalets wat op te ruimen. Dat was wel eens nodig!

In de namiddag stond een strand- en duinenwandeling op het programma. Na een regenachtige wandeling richting gidsen, klaarde het gelukkig op en bleef het de rest van de wandeling droog. Heel wat typische planten van de duinen hebben we bekeken en besproken. Tussendoor konden we eens van een duin afhollen en deze nadien weer vol energie beklimmen. Wat een plezier, en ook zo leerrijk!

Nog een ritje terug met de tram om nadien te gaan smullen van lekkere macaroni. Nadien was het tijd voor een leuke quiz. Enkele moeilijke vragen, leuke doe-opdrachten, maar vooral originele antwoorden. Juf Sofie, meester Marc en meester Mathias verbeterden de quiz-vragen en dit zorgde voor heel wat gelach. Juf Sarah en juf Robine openden het kapsalon waar de haren van alle meisjes werden gedroogd na het douchen.

Hoog tijd om te gaan slapen, want voor morgen(avond) hebben we weer iets leuks in petto.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page