top of page

Joepiejee, weer zon aan zee

Na ons lekker ontbijt, stond er een verrassing op de planning. We mochten eindelijk onze strandschop gebruiken. De weergoden zorgden voor fantastisch weer 'dankzij onze dans' dus konden we een heuse zandkastelenbouwwedstrijd houden. De jury was bijzonder streng, één winnaar aanduiden was onmogelijk, alle kastelen werden als toppers beschouwd. Vandaag kwam de directeur op bezoek. In de namiddag speelden we met de monitoren op het grote grasveld een leuk spel. We hebben het keukenteam in de pralines gezet, zij zorgden deze week voor lekker eten en een prima service. Onze laatste avond hebben we afgesloten met het hoogtepunt van deze week, waar we allen naar uitkijken.

Eerst toonden we onze dansjes, toneeltjes, moppentrommel, muzikaal talent. Het applaus was soms oorverdovend. Nadien fuifden we er op los, met chips en ...., dj juf Sofie draaide aan de knoppen. Natuurlijk lagen we tijdig in ons bedje, ... de meesters en de juffen kwamen ons nog een knuffel geven. We zullen blij zijn dat we iedereen terug zullen zien, maar deze week zullen we niet snel vergeten. Het was geweldig leuk.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page