top of page

Zeeklassen dag 1

Wat een leuke eerste dag!

We hebben op korte tijd veel beleefd. Na ons vertrek in Heist-Goor, reden we richting Zonnebeke. Daar maakten we een eerste stop in het Memorial museum Passchendaele. Eerst al even picknicken aan het water en nog wat ravotten in de speeltuin. Dan stonden 3 enthousiaste gidsen ons op te wachten. Een leuke rondleiding in het museum en in de loopgraven. Daarna heel even in de bus richting Tyne Cot. Zo indrukwekkend daar!

Als voorlaatste halte trokken we richting natuurdomein de Palingbeek. Daar zagen we alle kleine beeldjes (of waren het aardappelen?) :-D Ondertussen zaten er al heel wat kilometers in onze benen. Dus EINDELIJK konden we op weg naar Nieuwpoort, naar onze huisjes! De bus werd heel vlot uitgeladen en iedereen kon op weg naar zijn eigen stekje voor de week. Heel wat enthousiast heen en weer geloop, goed uitladen, bedden opmaken,...

Heel hongerig ondertussen, klaar voor het avondmaal. Nadien maakten we nog een avondwandeling naar de pier en zagen we bij valavond eerst nog een zeehondje en daarna toch nog de zee. Als afsluiter van de avond nog een leuk verhaaltje, een nachtzoen van de juf (voor sommigen…). En slaapwel.

Tot morgen! Wij zijn er alvast klaar voor!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page