top of page

Carnaval op school!

Traditioneel vierden we de vrijdag voor de krokusvakantie carnaval op school! Alle kinderen kwamen verkleed naar school. We zagen Politiemannen, superhelden, prinsessen en zelfs levende pakjes friet! Naar jaarlijkse gewoonte bakte meneer directeur ook lekkere frietjes voor alle kinderen.

De leerkrachten kozen deze keer voor het thema 'disco', met een leuke disco-flashmob om de dag te beginnen! Rond half twee kon de carnavalstoet vertrekken, onder een aangenaam zonnetje, met hier en daar een zeer plaatselijk buitje ;-) Ook de zwemmers werden nog gehuldigd voor hun deelname aan de zwemwedstrijd.

Het was weer een super-fijne dag, waar we nog rustig van kunnen nagenieten tijdens de krokusvakantie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page